Tags

, , , ,

Vele keren heb ik de moeder van mijn kinderen geneukt.  Veel minder dan wat als de norm wordt beschouwd, maar over zulk een lange periode loopt de telling natuurlijk op. Tot op de dag van vandaag weet ik nog altijd niet of ze ooit echt is klaargekomen.  Niet dat ik niet heel hard mijn best heb gedaan, alles heb ik geprobeerd om haar te plezieren.  Maar ik heb niet de indruk dat het veel zoden aan de dijk heeft gebracht.

Ik hoor de vrouwen onder jullie al denken “jaja, weer zo één die niet weet waar de klepel hangt” en ik zou jullie gelijk kunnen geven, ware het niet dat ik ondertussen ook andere vrouwen in bed heb gehad, waar ik wel succes mee heb gehad.  Dus het lag misschien niet aan mij.  Misschien ook niet aan haar.  Laten we het er op houden dat er gewoon niet genoeg chemie tussen ons was.

Zoals zovele vrouwen fakete ze haar orgasme dan maar.  Dit deed ze door te beginnen trillen met haar benen, haar kutspieren samen te spannen en een beetje te kreunen.  Echter toen dit procédé steeds vroeger en vroeger in ons liefdespel begon toegepast te worden, begreep ik al snel dat het gewoon haar methode was om er voor te zorgen dat ik wist dat ik ook mocht klaarkomen en dat het dan snel gedaan was.  Wat ik dan ook maar deed.  Nu neuk ik haar niet meer.  Het is geen verlies.

Als vrouw een orgasme faken kan natuurlijk altijd en er is altijd wel een goede reden voor.  Ik kan me voorstellen dat indien je de eerste keer met iemand naar bed gaat, je beseft dat hij je ding niet is en dat het bij die ene keer gaat blijven, dat je dan faket om er vanaf te zijn.  Maar in een vaste relatie met iemand die je graag ziet en met wie je verder wil, vind ik het altijd een slecht idee.  Want hoe kan die man nu weten wat hij goed of slecht doet? Elke vrouw is anders en heeft een andere aanpak nodig.  Dat ontdekken is geweldig leuk, maar vereist ook dat we op weg geholpen worden. En indien we denken dat we goed bezig zijn, dan gaan we die aanpak opnieuw toepassen natuurlijk.  Waardoor je als vrouw opnieuw gaat faken en zo kom je in een negatieve spiraal terecht waar je niet meer uitgeraakt.

En als je eens geen zin hebt, dan vind ik dat die man dat maar moet aanvaarden.  In plaats van dat je dan toch maar seks gaat hebben met hem en wat faket.  Op voorwaarde natuurlijk dat je hem dan ook de vrijheid laat om zich alleen wat af te reageren met wat porno als hulpmiddel.  Soms moet een man gewoon klaarkomen, en dan geeft het niet echt hoe (er zijn nog andere alternatieven, zoals hem aftrekken of pijpen waarbij je niet echt zelf moet klaarkomen en toch er voor zorgt dat hij zijn ding krijgt; geloof me, zulk altruïsme zal heel hard geapprecieerd worden en je zal de volgende dagen veel van hem gedaan krijgen).

De enige goede seks is seks waar je beiden zin in hebt en waar je beiden van geniet in alle openheid en eerlijkheid.  Daar bestaan veel gradaties in, maar erover praten helpt ook altijd.  In ieder geval is het beter dan wat te acteren met alleen maar wederzijdse frustratie tot gevolg.

Maar geloof me nu niet op mijn woord, het is maar de opinie van een eenvoudige man.

Advertisements