Tags

, ,

De zenuwen gieren doorheen heel je lichaam.  Vandaag moet het gebeuren.  Al zoveel keren ben je bij hem geweest, heb je in zijn ogen gekeken en verlangd dat hij je in zijn sterke armen zou nemen en je zal gebruiken zoals je nog nooit gebruikt bent.  Je bent het beu steeds weer mannen tegen te komen die niet weten hoe ze een vrouw moeten aanpakken.  Die stuntelig van alles vragen of twijfelen wat ze al dan niet mogen doen.  Die geen weerwerk bieden als je ze een uitdaging voor hun voeten legt.

Maar hij is anders. En nu ben je je aan het opkleden voor hem.  Je zwarte lingerie, die je vormen goed doen uitkomen.  Het witte bloesje met genoeg knopjes opengelaten maar niet te veel.  De rok die net iets te kort is, maar toch genoeg bedekt om verlangen te ontwikkelen. En je hoge hakken natuurlijk.  Je make-up is sober.  En je haar in een paardenstaart. Daarin was hij heel duidelijk.

De hele rit was een martelgang en duurde veel te lang. Zijn chauffeur had je opgepikt en zei geen woord tijdens de hele rit.  Het maakte je nog nerveuzer dan je al was. Na een rit die uren leek te duren, maar in werkelijkheid waarschijnlijk maar een kwartier lang was, kwam je op bestemming.  Je kon je ogen niet geloven, hij had je naar zijn werkplek geleid.  Het torengebouw keek je dreigend aan, een paleis van glas en beton.  De chauffeur houdt de deur voor je open en leidt je naar binnen.  Een receptioniste, die er als het evenbeeld van jezelf uitziet (inclusief paardenstaart natuurlijk) vangt je op en neemt je mee naar een aparte lift. Binnen in de lift was er maar één knop.  Zwijgend wacht je tot de lift helemaal boven komt.  De liftdeur gaat open.

Verbluft blijf je aan de grond genageld staan. De kamer waar je in stapt is groter dan je volledig appartement, hell, het is groter dan twee keer je appartement.  Rechts staat een bankstel en tafels en heb je een fantastisch zicht over de stad door ramen die van de grond tot het plafond reiken.  Links een enorme wand met levensgrote zwart-wit foto’s van naaktmodellen in bizarre houdingen en situaties.  Je bent overweldigd door de setting, maar tegelijkertijd maakt het je nog meer opgewonden.  En dan voor je, aan het einde van de kamer zit hij, achter zijn bureau.  In getailleerd kostuum en das, ijverig aan het schrijven.  Hij kijkt niet op en zegt niets. Je raapt al je moed bijeen en aarzelend stap je voorwaarts.

Als je ongeveer drie meter van zijn bureau vandaan bent, zegt hij plots “stop”, zonder op te kijken.  Zonder aarzelen doe je wat hij van je vraagt.  Het lijkt een eeuwigheid te duren tot hij eindelijk stopt met schrijven, zijn pen neerlegt en de papieren opzij legt.  En dan kijkt hij je aan.  Die ogen.  Groengrijze geile ogen waarin je verdrinkt.  Hij kijkt je intens aan en glimlacht. “Blij dat je er bent” zegt hij gedecideerd. “Dank u meneer” is alles wat je aarzelend kan uitkramen.  “Heel goed”, zegt hij met een brede glimlach.

Hij staat heel kalm op en stapt vanachter zijn bureau naar je toe.  Heel traag stapt hij rond je heen, je van top tot teen bekijkend. “Ik zou na al onze ontmoetingen toch al gedacht hebben dat je wist hoe ik er uitzie”, flap je er uit.  En je hebt er al onmiddellijk spijt van. “Oh, brutaaltje” zegt hij al lachend, terwijl hij voor je gaat staan. “Dat heb ik altijd geapprecieerd in je, dat je me een uitdaging voor mijn voeten gooit.  En me een reden geeft om je te straffen, dat is ook wel mooi natuurlijk”.  Shit, denk je.  Dat had ik dus niet mogen doen.  Maar tegelijkertijd maakt het de opwinding in je onderbuik alleen maar groter.  Je slipje is nu al doorweekt.

“Luister Jo, je weet ook wel waarvoor je hier bent.  We hebben elkaar al veel gesproken en de aantrekkingskracht tussen ons is duidelijk.  Ik heb je enorm graag, je bent sterk, mooi, slim en brutaal.  En ik wil je dus, heel hard.  Maar je kent mijn voorkeuren.  Voorkeuren die je volgens mij met me deelt.  Maar daarvoor zijn we dus hier, om dat uit te vissen.  Je bent op elk moment vrij om weg te gaan.  Dat moet duidelijk zijn.  Maar als je hier blijft, moet je maar één ding doen. En dat is?” Zijn stem klinkt kalm en duidelijk en hij hypnotiseert je bijna door de blik in zijn ogen die je strak aankijkt.  Je twijfelt even, maar je kent het antwoord, je hebt er al zo veel keren met hem over gesproken. “Je gehoorzamen meneer”, antwoord je aarzelend. “Juist Jo, me gehoorzamen.  Gaat dat lukken?” vraagt hij gebiedend.  “Ik ga proberen meneer”, antwoord je eerlijk.

Hij glimlacht en zet een stap naar voor zodat hij vlak voor je staat. Zonder aarzelen neemt hij je staart vast vlak bij je hoofd en trekt het lichtjes naar achter.  Je kan niet anders dan meegeven.  Je mond gaat lichtjes open.  Je kijkt recht in zijn ogen.  Zijn andere hand legt hij zacht op je hals. En. Dan. Gebeurt. Het.  Dat waar je al zo lang naar hebt verlangd.  Hij kust je hartstochtelijk. Innig. Diep. Met gevoel.  Zoals je nog nooit gekust bent. Je hoofd spint en je vreest dat je gaat flauwvallen. Plots stopt hij en laat hij je los, je gaat bijna door je knieën maar slaagt er in om je nog net recht te houden.  Traag zet hij zich achter je. Zijn hand terug op je hals, hij ademt vlak bij je nek, je voelt zijn harde paal tegen je kont schuren.  Met zijn andere hand neemt hij je borst stevig vast. Hij daalt met zijn hand naar beneden, doet je rok omhoog en neemt je kut stevig vast.  Met zijn vingers doet hij je slipje opzij en twee vingers zoeken zich een weg bij je naar binnen.  Oh, dat voelt heerlijk aan. Hij gaat snel al met zijn vingers heen en weer langs de voorkant van je kut.

Even plots stopt hij weer en duwt zijn vingers diep in je mond.  Je proeft nu hoe je zelf vanbinnen smaakt.  Zijn vingers zijn kletsnat en je vraagt je af of er binnenkort geen druppels langs je benen naar beneden zullen druipen.  Hij laat je helemaal los, neemt een stap naar achter en aait even zacht over je kont.  “Ik wil je naakt zien, kleed je uit”.  Aarzelend begin je de knopjes van je bloes los te doen en trek je ze uit.  Je gooit ze op de grond.  Dan doe je de rits van de rok naar beneden en laat ze je op de grond zakken. Je stapt een stap naar voor, uit je rok die op de grond ligt.  Je staat nu in beha en slip voor hem, hij staat nog steeds achter je.  “Beha en slip ook” gebiedt hij. Je doet opnieuw wat hij vraagt, al je brutaliteit is op die korte tijd uit je hoofd verdwenen.  Het is alsof je in een roes zit.

Met alleen nog je hoge hakken aan, sta je voor hem.  Opnieuw draait hij heel traag rondjes rond je, je van top tot teen bekijkend. Af en toe glijdt zijn hand over je kont.  Of neemt hij een borst vast.  Of steekt hij een vinger in je. Of streelt hij je rug.  Je wordt gek van verlangen. Neuk me nu! Dat is al wat je wil.  Maar je weet dat hij de baas is in dit spel. En je zwijgt. Hij staat achter je en neemt je schouders vast. “Op je knieën”.  Je doet wat hij vraagt.  Hij duwt je helemaal naar voor zodat je op enkels en knieën met je hoofd tegen de grond zit. Zo wacht je. Vol verlangen.

Advertisements