Tags

, ,

We zien een mooie, ruime hotelkamer: heel groot dubbel bed, een bureau en een zetel.  Een man stapt de kamer binnen, hij heeft een kleine reiskoffer mee die hij op bed gooit.  Hij draagt een kostuum zonder das.  Hij doet zijn kostuumvest uit, doet zijn koffer open en haalt er een heleboel spullen uit die hij mooi uitstalt op zijn bureau: handboeien, enkelboeien, een zweep, een zwarte dubbele dildo en een vibrator.  Hij gaat in de zetel zitten, neemt zijn gsm en begint te bellen.

De man: “Hi schat, ben je nog ver? Een kwartiertje? Perfect.  Ik zit in kamer 20, kom maar direct naar daar, klop op de deur en ik laat je binnen.  Tot direct.”

Hij gooit zijn gsm op bed en wacht af.  Er wordt op de deur geklopt.  Hij doet de deur open en er staat een knappe brunette met een trolley.  Naast haar staat een blondje.  Beiden hebben een standaard hotelkostuum aan, maar hun witte bloesjes zijn helemaal opengeknoopt en ze hebben duidelijk geen beha aan.

De Brunette: “Room Service meneer, waar wil u dat we het zetten?”

De Man: “Kom binnen, zet de trolley maar daar naast het bureau.”

De dames slenteren met de trolley binnen en kijken een beetje verrast naar de spullen die op het bureau liggen.  Op de trolley ligt een bord met kazen, noten en fruit en een fles champagne staat in een ijsemmer. De brunette haalt de fles champagne uit de emmer en geeft ze aan het blondje.

De brunette: “Doe jij de fles open, zo leer je het.”

Het blondje heeft er duidelijk geen ervaring in en begint onhandig de fles open te doen.  De kurk schiet er ineens uit, ze geeft een verschrikte gil en de champagne spuit uit de fles en op de grond.

De brunette (op strenge toon): “maar weet je nu nog niet hoe je een fles champagne moet openen? (zalvend naar de Man toe) Met mijn excuses meneer, we zullen u een nieuwe fles brengen.”

De Man (heel zalvend): “Maak je maar geen zorgen, zo veel is er niet uit de fles. (naar het blondje) Maar je hebt wel nog wat te leren, ik wil je wel eens trainen.  Lijkt me een mooie uitdaging.”

Het blondje bloost nu en durft enkel naar de grond te kijken.

De brunette: “Is er nog iets waar we u mee van dienst kunnen zijn meneer?”

De Man: “Wel, ik kan me wel een heleboel dingen voor de geest halen waarmee je mij van dienst zou kunnen zijn. Maar ik weet niet of dat tot het standaard service pakket behoort.”

De brunette: “Wel meneer, na wat hier juist is voorgevallen, denk ik wel dat ons service pakket wat kan uitgebreid worden.  Waar had u aan gedacht meneer?  Ik ben er zeker van dat we u met veel ten dienste kunnen zijn.”

De Man: “Zulk een vriendelijke uitnodiging kan ik natuurlijk niet weigeren. Als jullie nu beiden al eens beginnen met jullie vestjes en bloesjes uit te doen.”

De brunette lacht vriendelijk en doet traag eerst haar vestje uit en dan haar bloesje.  Ze staat nu nog in rok met blote borsten voor hem en lacht.  Het blondje kijkt nog steeds naar de grond en heeft niet bewogen.

De brunette (lachend): “bon, we zullen haar maar helpen zeker?”

Ze stapt op het blondje af, neemt haar kin in haar hand en brengt haar hoofd naar boven, ze kust ze vol op de lippen.  Ondertussen doet ze haar vestje en bloesje uit.  Ze zakt met haar hoofd lager en kust en likt de borsten van het blondje.  Ze zakt verder op haar knieën, doet de rok van het blondje los en laat hem zakken op de grond. Het blondje had geen slip aan en is nu volledig naakt behalve dan de hoge hakken die ze nog steeds aanheeft.  De brunette staat recht en draait zich naar de man.

De brunette: “zo meneer.  Nog iets meneer?”

De man: “dat is al meer dan ik heb gevraagd, maar vermits het blijkbaar in de dienst vervat zit, stel ik voor dat jij ook je rok uitdoet.”

De brunette doet wat haar gevraagd wordt.  Ook zij heeft geen slipje aan en staat nu naakt op hoge hakken voor hem.

De man: “Ga beiden op handen en knieën op het bed zitten, benen gespreid en met jullie gezicht weg van mij”.

De brunette neemt de hand van het blondje vast en leidt haar naar het bed.  Ze doen beiden wat hen gevraagd wordt.  De man blijft even in de zetel kijken naar de beide vrouwen.  Dan staat hij recht, neemt de dubbele dildo van het bureau en stapt op de vrouwen toe.  Hij streelt zachtjes met zijn hand over de rug van de brunette, dan over haar kont en steekt twee vingers in haar kut.  Dan gaat hij naar het blondje en steekt zijn vingers in haar mond.  Ze likt er met overgave aan.  Hij streelt daarna de rug van het blondje, dan over haar kont en steekt nu twee vingers in haar kut.  Opnieuw steekt hij daarna zijn vingers in de mond van de brunette, die ook vol overgave zijn hand schoon likt.

Hij steekt de dildo diep in de kut van het blondje, haalt zijn paal uit zijn broek en begint de brunette te neuken.  Ondertussen gaat hij heen en weer met de dildo in de kut van het blondje.  Beiden beginnen van genot te kreunen.  Dit gaat zo even door, tot er op de deur wordt geklopt.  De man haalt zijn lul uit de kut van de brunette en de dildo uit de kut van het blondje.

De man: “Mooi zo blijven zitten hé dames”

Met zijn lul nog uit zijn broek opent hij de deur.  Een knappe vrouw met roodbruin haar vliegt direct in zijn armen.

Zijn lief: “dag schat, oh je hebt me precies wel gemist.”

Ze ziet dat zijn lul al paraat uit zijn broek is en begint er zachtjes aan te rukken, zo stappen ze de kamer binnen.  De man doet met zijn voet de deur toe.  Zijn lief zet zich op haar knieën, klaar om hem te beginnen pijpen als ze ineens verrast naar het bed kijkt en de twee naakte vrouwen ziet.

Zijn lief (onverstoorbaar): “is dat een kadootje voor me schat?”

De Man: “De room service gaat hier blijkbaar wat verder dan in een normaal hotel.  Maar doe vooral verder waar je mee bezig bent.”

Zijn lief begint hem hard en diep te pijpen.  Dit gaat zo even verder tot de man haar bij het haar neemt en haar zachtjes omhoog trekt.  Ze kussen hartstochtelijk.  De man draait haar om streelt haar borsten en zo stappen ze op het bed met de twee vrouwen toe. Daar toegekomen, zet de man zijn lief voor het blondje en duwt haar zachtjes op haar knieën. Zijn lief begint het blondje hartstochtelijk te beffen. De man gaat dan verder met wat hij daarstraks aan het doen was, namelijk de brunette neuken.  Af en toe stopt hij, neemt zijn lief, die nog steeds naast hem op haar knieën het blondje aan het beffen is, zachtjes bij haar haar, draait haar hoofd naar hem toe en duwt zijn lul diep in haar mond. Zo gaan ze nog even verder.  Dan stopt de man, zet zich op knieën op bed voor de twee dames die nog steeds op handen en knieën zitten en laat zich door beiden afwisselend gewillig pijpen.  Hij neemt hun hoofd in zijn hand en kust hen afwisselend vol op de mond.  Hij fluistert hen toe.

De man: “Ik wil zien hoe jullie elkaar likken.”

De brunette en het blondje lachen, geven elkaar een tongzoen, waarop de brunette op haar rug op bed gaat liggen met haar benen gespreid.  Het blondje zet zich er met handen en knieën over, hoofd naar de andere kant, en ze beginnen elkaar te beffen.  De man en zijn lief kijken toe.  Na een tijdje neemt het lief de dildo in haar hand, ze gaat op het gezicht van de brunette zitten en stopt de dildo diep in de kut van het blondje.  Ze duwt hem heen en weer terwijl ze zich gewillig laat beffen door de brunette.  De man zet zich aan de andere kant, en afwisselend laat hij zich pijpen door het blondje en neukt hij de brunette.  Na een tijdje gaat de man terug aan de kant staan, neemt zijn lief bij de hand en brengt haar tot bij hem.  Hij neemt de dubbele dildo van haar over.  Ze zet zich op de knieën en begint hem opnieuw te pijpen.

De man: “dames, opnieuw beiden op handen en knieën maar met de kont naar elkaar toe.”

De brunette en het blondje doen wat hen gevraagd wordt en de man steekt de dildo in hun beider poesjes.  Steeds sneller gaat hij heen en weer en de hotelbedienden kunnen hun orgasme niet langer inhouden.  De man vindt het nu ook welletjes, houdt het hoofd van zijn lief even op afstand en spuit zijn zaad in haar open mond.  Nadien brengt hij haar recht en kust haar hartstochtelijk op de mond.

We zien ze alle vier op bed uithijgen.  De man in de armen van zijn lief en de twee hotelbediendes langs beide kanten liggend en hen beiden strelend.

De man: “Wel dames, dat was werkelijk exceptionele room service.  Geven jullie dat aan al de klanten van het hotel.”

De brunette: “Niet echt meneer, maar we werken dan ook niet voor het hotel.”

De drie vrouwen beginnen heel hard te lachen terwijl de man verbazend toekijkt.

De brunette: “Vertel jij het hem maar.”

Het lief: “De dames in kwestie ben ik onlangs tegengekomen in de shopping.  Ik toonde een foto van je en ze zagen het direct zitten.  Beschouw het als mijn cadeau aan jou voor de zes maanden die we nu samen zijn.”

De man: “oh schat dat is zo lief.  Gelukkig heb ik ook een cadeau voor jou.  Maar dat is voor vanavond.”

Ze kussen elkaar innig.

Cue.

Advertisements