Tags

, ,

We zien de man en zijn lief in de badkamer van de hotelkamer voor de spiegel naast elkaar voor de spiegel staan, hij in zwarte broek en wit hemd, zij naakt.  Hij is zijn haar aan het goed leggen en zij is zich aan het schminken.

Het lief: “Schat, je gaat me toch moeten zeggen waar we heen gaan vanavond, want anders weet ik niet wat ik moet aandoen.”

De man: “We gaan op bezoek bij een ander koppel, dat heb ik je toch al gezegd?”

Het lief: “Ja maar, daar heb ik niks aan hé, als je me niet zegt wie dat zijn.”

De man: “Gewoon, kennissen van me. Met een zeer speciale hobby, die je wel zal bevallen.  Kleed je maar zo sexy mogelijk.  En ik zou zeker geen ondergoed dragen, want dan gaat dat toch maar stuk.”

Het lief (rologend): “OK, mister big shot, ik zal het daar dan maar mee doen zeker?”

De man: “Meer krijg je niet.”

We zien de man en zijn lief uit een limousine stappen, hij in zwart kostuum, wit hemd, zonder das, zij in een sexy open rood kleed, waaruit duidelijk blijkt dat ze geen beha draagt.  Ze stappen een padje op naar de voordeur van een waanzinnig groot, hypermodern huis.  De man belt aan.  Na even wachten wordt de voordeur geopend door een jonge vrouw, met een korte zwarte huishoudersschort aan, bruin lang haar in een paardenstaart.

De man: “Goeienavond, wij hebben een afspraak.”

De dienster: “Gelieve mij te volgen, meneer, mevrouw”

De dienster draait zich om en we zien dat ze niks onder de huishoudersschort aan heeft.  De man en zijn lief volgen de blote kont van de dienster door een gang, tot in een grote kamer met allemaal erotische kunstzinnige foto’s aan de muur. In het midden staat een grote gedekte tafel met allemaal kaarsen op.  Aan één kant van de kamer staan de gastheer en de gastvrouw die hen hartelijk verwelkomen.  Hij heeft ook een kostuum aan, maar enkel met zwarte t-shirt onder.  Zij is een grote slanke vrouw met kort zwart haar.  Ze is volledig naakt, behalve voor hoge hakken en een halssnoer.

De gastheer: “Welkom in mijn nederig stulpje, heel blij jullie te zien. (de handen van het lief vastnemend en haar van boven tot onder bekijkend)  Zulk charmant gezelschap. (naar de man toe) Je hebt niet gelogen, maar ik wist dat ik op je goede smaak kon rekenen.”

We zien de vier aan tafel zitten, het eten is rijkelijk, de glazen zijn half gevuld met rode wijn.  De man zit naast zijn lief en over de gastvrouw. Waardoor de gastheer natuurlijk naast de gastvrouw zit en over het lief.

De gastheer: “Dus je denkt echt dat we die man zouden kunnen overtuigen om te verkopen?”

De man: “Absoluut, hij is er klaar voor en volgens mij tegen een prijs die lager zal liggen dan wat wij er voor willen betalen.”

De gastvrouw: “En hoe ga je hem overtuigen?”

De man: “Daar zijn altijd goede methodes voor, maar vooral door hem schrik aan te jagen met catastrofale visioenen van wat er zou kunnen gebeuren indien hij niet verkoopt. Dat is de klassieke truc.”

De gastheer: “Ik zie het wel zitten.  Jullie glazen zijn leeg.”

De gastheer kijkt met strenge blik naar de dienster, die tegen de muur met de fles wijn staat.  Zij reageert onmiddellijk en stapt met de fles op de tafel toe.  Ze schenkt eerst wat bij bij het lief, die lief dank u zegt, dan bij de gastvrouw, die niet eens opkijkt, dan bij de man, die haar kont heel nadrukkelijk bekijkt terwijl ze aan het gieten is, en dan bij de gastheer. Nadat ze gedaan heeft met schenken, neemt de gastheer de fles wijn van haar over, zet ze op tafel, draait zich naar haar toe en zet de dienster op haar knieën naast hem.  Hij doet zijn broek open, haalt zijn paal boven, neemt de dienster in de nek, die zich automatisch bukt en de gastheer begint te pijpen. Iedereen eet onverstoorbaar verder.

De gastheer: “En als we het in handen hebben?  Neerhalen en appartementsgebouwen op zetten?”

De man: “Tja, dat moeten we bespreken natuurlijk, maar ik zou de buitenkanten van het oorspronkelijke gebouw wel laten staan, ik vind het veel te mooi”

De gastvrouw: “Heb je een nostalgisch trekje dan?  En verdien je er dan niet minder aan?”

De man staat recht en loopt tot achter de dienster wiens blote kont mooi in de lucht steekt terwijl ze nog steeds verwoed de gastheer aan het pijpen is.

De man: “Ach wat minder geld verdienen in deze, vind ik niet zo erg.  En het vermijdt de oprichting van belangengroepen.  Dat is ook veel waard.”

De man zet zich achter de dienster op zijn knieën, opent zijn broek, haalt zijn erectie er uit en penetreert de dienster in één duw langs achter.

De man (onverstoorbaar terwijl hij de dienster op zijn hondjes neukt): “De tijd die we daar mee winnen, is meer waard dan het verlies dat we oplopen door de buitenkant te laten staan.”

De gastheer: “Zie je, het zijn zulke visies die me wel behagen bij jou en waarom ik denk dat mijn geld aan jou geven een heel goede investering zal zijn.”

De gastvrouw staat recht en zet zich naast de man.

De gastvrouw: “En neuken kan hij ook. Mmm, ik word er helemaal geil van”

Ze leunt voorover en steekt haar tong in de mond van de man die maar al te graag hier op in gaat.

De gastvrouw: “Zeg eens mijn beste, mag ik je lief even onder handen nemen, terwijl jij onze gewillige dienster een lekkere beurt geeft?”

De man: “Be my guest, ze kan vrouwelijke charmes best wel appreciëren”.

De gastvrouw stapt heel traag richting het lief, gaat achter haar staan, neemt de schouderbandjes van haar jurk op en legt ze langs haar armen opzij. De borsten van het lief komen helemaal bloot.  De gastvrouw legt neemt haar borsten vast en kust het lief in haar nek. Ze legt zachtjes haar handen onder de oksels van het lief en trekt haar recht. Instinctief draait het lief zich om en kust de gastvrouw vol op de mond. In een innige omstrengeling duwt de gastvrouw het lief een beetje naar achter tot ze met haar kont tegen de tafelrand is.  Met één vloeiende beweging van haar arm, gooit de gastvrouw alle borden en glazen die achter het lief staan op de grond.  Ze duwt haar zachtjes verder en het lief ligt nu met haar rug op de tafel, haar jurk vanaf haar lenden nog aan.  De gastvrouw neemt de jurk aan de lenden vast en trekt het langs de benen uit.  Het lief opent instinctief haar benen en laat haar glinsterende opengesperd kutje zien.  De gastvrouw zet zich op haar knieën en begint het lief te beffen.

Na een tijdje stapt de gastvrouw recht en wandelt naar een kast tegen de muur.  Het lief kijkt haar nieuwsgierig aan.  De gastvrouw opent de kast en haalt er een voorbinddildo uit, die ze aandoet.  Ze stapt heel traag naar het lief toe, die nog steeds naakt op haar rug met opengesperde benen op de tafel ligt.  De gastvrouw penetreert het lief met de dildo en begint haar traag te neuken.

De mannen zijn nog steeds met de dienster bezig, maar de gastheer haalt haar hoofd van zijn lul. Ook de man stop met haar te neuken.  De dienster zet zich recht en gaat terug tegen de muur staan.  De mannen kleden zich nu helemaal uit.  Ze gaan langs elke kant van de gastvrouw staan en kijken hoe ze het lief aan het neuken is.  Ze kussen om beurten de gastvrouw en strelen haar borsten en kont.

De man: “Stop eens even met haar te neuken”

De gastvrouw doet wat haar gevraagd wordt.

De man (tegen zijn lief): “Sta even recht”.

Het lief doet wat ze gevraagd wordt en de man gaat op zijn rug liggen op de tafel met zijn hoofd naar de rand toe.

De man (tegen zijn lief): “69 schat”.

Het lief zet zich op handen en knieën boven hem en begint de man te pijpen.

De man (tegen de gastvrouw): “Doe maar verder nu”

De gastvrouw neemt de voorbinddildo vast en duwt hem diep in het kutje van het lief.  Ondertussen trekt ze de gastheer zachtjes af.  Na een tijdje stopt ze met het lief te neuken, zet ze zich op haar knieën en pijpt ze de gastheer.  De man begint zijn lief te beffen, die hoogtepunt na hoogtepunt beleeft.  Het lief zet zich recht, kijkt de man in de ogen.

Het lief: “Ik wil je in me voelen”

Ze zet zich bovenop de man en begint hem zachtjes te neuken.  De gastvrouw stopt met de gastheer te pijpen, staat recht, zet zich op haar knieën op de tafel achter het neukende koppel, neemt wat boter op tafel en smeert dit over de dildo.  Ze neemt de heupen van het lief vast, die instinctief stopt met de man te neuken en duwt zachtjes de dildo in de kont van het lief.  Ze neuken nu met twee het lief, de man in haar kutje, de gastvrouw in haar kont.  De gastheer kan niet achter blijven, zet zich op knieën op de tafel, neemt het hoofd van het lief zachtjes vast.  Deze leunt naar voor en neemt zijn lid in haar mond.

Na verloop van tijd stoppen ze allen met neuken en pijpen.  De twee dames zetten zich op hun knieën naast de tafel.  Het lief pijpt de gastheer, de gastvrouw pijpt de man.  Beiden mannen komen ongeveer tegelijkertijd klaar in de monden van de vrouwen.

Advertisements